Naslovna Vesti Ponovo se skija na Kopaoniku i Jahorini

Ponovo se skija na Kopaoniku i Jahorini

1,165 views
0
PODELI

Po drugi put nakon zvaničnog zatvaranja skijališta, na Kopaoniku se ponovo skija. Prvi put tokom Uskršnjih praznika i sada nakon novih snežnih padavina. Zbog velikog interesovanja skijaša, četvorosed žičara Pančićev vrh i staza 4b će od sutra, petka 21. aprila 2017. raditi za skijanje. Pored žičare, za posetioce Kopaonika radiće i bob na šinama. Prethodnih dana sneg koji je padao formirao je pokrivač visine od 25 centimetara, pa su stvoreni uslovi za rad skijališta. Iz JP Skijališta Srbije navode da će tokom rada ski centra važiti popust od 50 posto. Radno vreme žičare je od 8 do 16.30 časova.

Foto: wikimedia.org

Na Jahorini je skijaška sezona zatvorena 01. aprila, ali vremenske prilike idu skijašima na ruku. Zbog novih snežnih padavina i velikog interesovanja skijaša, ski lift Poljice će u subotu i nedjelju 22. i 23.04.2017. godine biti pušten u pogon.

Foto: jahorina.org
Sneg koji je padao prethodnih dana formirao je snežni pokrivač i stvorio uslove za rad skijališta – saopštavaju iz OC Jahorina. Tokom rada ski lifta Poljice važiće jedinstvena cena ski karte od 20 KM za sve korisnike, sezonski ski pass neće biti važeći za skijanje ovog vikenda. Radno vrijeme ski lifta od 9 do 16.00 časova a prodaja ski karata će se vršiti na ski kasi Poljice.

Izvor: skijanje.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here