Razni zeleni sportovi na jednom mestu potpuno besplatno?! Odgovor je “AAaaa” festival na Fruškoj Gori.

od Živeti sa prirodom 12,985 views0

“BiD“ je mlado neprofitno sportsko udruženje koje se zalaže za zdrav život sport i rekreaciju. Fokus aktivnosti je pravljenje sportskih događaja. Cilj udruženja je da podigne nivo sportskog duha i sportskih događaja u Novom Sadu i okolini i uspostavi tradiciju sportskih dešavanja. Upravo sa ovim namerama  po prvi put organizuju “AAaaa” festival, koji je dobio ime po osećanju i uskliku koji se javlja učestvovanjem u većini aktivnosti koje će obuhvatiti.

“AAaaa” festival će se održati 20.5.2017. sa početkom u 12h na Fruškoj gori na Stražilovu kod planinarskog doma “Stražilovo” i trajaće do 19h s tim da će u 20h početi žurka.

Sve što treba da uradite je da se prijavite na zvaničnoj stranici festivala: http://www.aaaaafest.com/

Iskoristite mogućnost da probate razne zelene, ekstremne sportove i zanimljive aktivnosti na jednom mestu potpuno besplatno. Festival će obuhvatiti ukupno 10 aktivnosti: PAINTBALL, PENJANJE UZ VEŠTAČKU STENU, SPUŠTANJE ZIP LINE-OM, STRELIČARSTVO, ATB i MTB KROZ ŠUMU, ORIJENTIRING, VUČENJE KANAPA-TAKMIČENJE, LANDART RADIONICA, PARKOUR RADIONICA i ŠETNJA KROZ ŠUMU. Kompletan program će se izvoditi pod budnim okom instruktora.

 

Sve informacije na: http://www.aaaaafest.com/facebook/aaaaafestival

Odgovori

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>