Kajak kanu avanture – jedinstven način da upoznate Srbiju

od Živeti sa prirodom 6,746 views0

Kajak kanu avanture su predviđene za sve one koji žele upoznati Srbiju iz neke druge perspektive. Ljubitelji prirode, svežeg vazduha, reka i jezera mogu krenuti sa nama u neku novu životnu pustolovinu. Kajakaštvo postaje sve više popularno i kod nas pa tako danas nije retkost videti grupu domaćih ili stranih avanturista koji plove po našim prelepim rekama i jezerima i dive se prirodnim lepotama jedinstvenim u svetu.

Foto: Jezero Uvac

KRSN „Savska Oaza“ je osnovana 2007. godine u Beogradu. Glavni cilj i ideja prilikom osnivanja kluba je bila da okupimo što veći broj omladine kako bi ih na jedan zdrav i zanimljiv način odvukli sa ulice i višak njihove energije potrošili na pravi način.

Foto: Sava – Beograd

Krenite sa nama u neku novu životnu pustolovinu. Upoznajte Srbiju iz neke druge perspektive. Sa kajakom su vam dostupne skrivene uvale, pećine, nepristupačne plaže, rukavci, rečni brzaci…Nikakvo predznanje vam nije potrebno, kajaci-kanui su stabilni i pogodni za sve uzraste. Sezona kajak avantura traje od aprila do oktobra.

Foto:Kanjon reke Drine

Kanjon Drine je treći kanjon po dubini u svetu ,jedinstvena prilika da uživate u netaknutoj prirodi

Foto:Reka Drina

Idealna prilika za one koji žele da osete po malo adrenalina.

Više informacija na: http://www.kayakcanoeadventure.com/

Odgovori

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>