NJIHOVO PARČE RAJA Ovako izgleda pogled iz vikendice slavnog para

od Živeti sa prirodom 13,253 views0

Poznati glumački par Sloboda i Vojin Ćetković sagradili su, pre nekoliko godina, montažnu kuću u Čortanovcima, u selu nadomak Inđije, kako bi priuštili bezbrižno i zdravo odrastanje ćerkama Mili i Veri.

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Prelepa priroda, čist vazduh i pogled od kog zastaje dah, presudno su uticali da baš na ovom mestu slavni par izgradi vikendicu.

Foto: sloboda_micalovic_bob / Instagram
Pogled od kog zastaje dah: Kuća na selu slavnog para

Vojin je svojevremeo ispričao kako je došao na ideju da izgradi kuću baš u Čortanovcima.

Foto: sloboda_micalovic_bob / Instagram
Vojin ii Sloboda su uredili dvorište po svom ukusu
– Moj drug ima vikendicu u Čortanovcima i često sam dolazio kod njega. Dovodio sam i decu, pa sam tako uz njega i sam došao na ideju da ovde sagradim kuću – kazao je slavni glumac.
– To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zato što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo – rekao je Ćetković u jednoj emisiji i dodao:
Foto: sloboda_micalovic_bob / Instagram
Kuća na selu Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović
– Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu – zaključio je glumac.
Foto: sloboda_micalovic_bob / Instagram
Oko kuće ima mesta za roštiljenje, rekao je Vojin
Inače, kratki snimak na kom se vidi kako izgleda dvorište i pogled iz kuće slavnog para, objavila je Sloboda na svom Instagarmu.

Odgovori

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>